Cel mai bun sistem de management al învățării pentru formarea profesională sau personală care acoperă toate nevoile dumneavoastră de instruire.

Învățământ online

Învățământul de tip e-learning reprezintă o modalitate actuală de dezvoltare a educației, în concordanță cu evoluția societății și a mijloacelor tehnologice de care dispune.

Corporate training

Eduweb ajută companiile și instituțiile publice să dezvolte abilitățile angajaților, prin intermediul celor mai avansate soluții personalizate e-Learning.

Cursuri e-Learning

Tot mai mult încep să fie preferate cursurile de tip e-Learning în detrimentul celor tradiționale, în special datorită reducerii semnificative a costurilor.

sigla-eduweb-alb

Eduweb LMS

Un Learning Management System Performant

Eduweb vă pune la dispoziție o platformă online de e-learning performantă asistată de servicii de consultanță pentru o experiență de învățare fluidă și captivantă.

Personalizare

Eduweb vă oferă o experiență e-Learning puternică și captivantă, oferind soluții personalizate în funcție de necesitățile fiecărui proiect.

Dinamism

Eduweb prezintă o soluție complexă, completă, scalabilă și foarte ușor de utilizat, atât pentru segmentul de instruire continuă a angajaților din mediul de afaceri privat sau public, cât și individual, pentru cei din sistemul de învățământ public sau privat.

Optimizare

Bazată pe cele mai noi principii educaționale și tehnologii, platforma Eduweb asigură perfecționarea, evaluarea și gestionarea instruirii cursanților într-un timp optim pentru ei dar și pentru instructori.

Beneficiile platformei Eduweb

  • Este focalizată pe utilizator și nevoile sale
  • Integrează mai multe tipuri de utilizatori: cursantul, managerul (care supravehează întregul proces), instructorul (care pregătește cursurile), administratorul (care se ocupă de întreaga platformă)
  • Minimizează costurile (atât financiare cât și temporale) cu instruirea angajaților
  • Oferă posibilitatea de a folosi diferite modalități de comunicare și notificare între utilizatori
  • Este destinată tuturor companiilor care doresc perfecționarea angajaților; poate fi utilizată pentru instruirea unui număr mare de angajați
  • Permite evaluarea progresului prin intermediul unor teste, oferind astfel posibilitatea identificării eventualelor lacune
  • Oferă un sistem de securitate strict, care are la bază protejarea datelor utilizatorilor
  • Furnizează rapoarte privind progresele înregistrate de cursanți
Ai nevoie de ajutor? Scrie-ne pe WhatsApp