Servicii
e-Learning

Misiunea Eduweb este de a vă ajuta să obțineți performanțele dorite, și, pentru că știm că timpul este atât de prețios, vă oferim în acest scop serviciile și produsele noastre din domeniul instruirii și dezvoltării profesionale online.

Creare cursuri e-learning

Eduweb vă oferă servicii de creaţie şi consultanţă printr-o expertiză vastă, dobândită de echipa noastră de profesionişti cu experienţă de peste 10 ani în domeniile industriilor creative, IT şi al învăţământului universitar. Serviciile de creare cursuri e-learning se adresează atât persoanelor fizice care doresc să-şi împărtăşească sau să-şi valorifice cunoştinţele în mediul online, cât şi cadrelor didactice din sistemele de învăţământ din România şi Republica Moldova sau companiilor şi instituţiilor care doresc să-şi instruiască angajaţii.

Creare platformă LMS

Acest serviciu se adresează atât companiilor şi instituţiilor, care doresc să-şi instruiască personalul prin intermediul unui LMS (Learning Management System), cât şi furnizorilor de formare profesională care doresc să-şi transpună în mediul virtual cursurile, în conformitate cu  Ordonanţa de Urgenţă nr. 32 din 26 martie 2020 care modifică modul în care aceştia îşi pot desfăşura activitatea.

Acest website folosește fișiere de tip cookie pentru a stoca informații necesare funcționării aplicațiilor de învățare online.Pentru mai multe detalii citiți Politica de confidenţialitate.